Kompanija

    Misija...  

  N:eo smart home na tržište regiona donosi najnaprednija, tehnološki i ekonomski optimizovana rešenja u oblasti pametnih kuća, tehničke zaštite, instalacija jake struje sa ciljem da unapredi kvalitet stanovanja i poslovanja.

   Poslovna misija N:eo smart home je da omogući dostupnost i korisnost novih tehnologija i dostignuća informatičke industrije, kroz sistematsko praćenje i adaptiranje novih tehnologija na regionalnom tržištu. Težnja ka hvatanju koraka sa tehnološkim liderima u informatičkoj industriji je uslov bez kojeg se ne može ostvariti razvoj regiona. Da bi ispunili ovaj preduslov i ostvarili svoju poslovnu misiju, postojeća tehnološka rešenja smo obogatili domaćim znanjem, prilagodili specifičnim potrebama svakog pojedinačnog korisnika, ekonomski ih optimizovali i tako učinili lakše dostupnim.

   Na taj način smo se izdvojili od preovlađujuće i dominantne pojave na regionalnom tržištu, gde se inženjeri sa svojim tehničkim znanjem pojavljuju u ulozi trgovaca i prodavaca opreme i gotovih mahom zatvorenih sistema velikih multinacionalnih kompanija (sa isto tako globalno važećom cenom), bez bilo kakve ambicije da daju prilagođena autentična inženjerska rešenja.
   
   Opšte-društveno korisna dimenzija delatnosti N:EO smart home se ogleda i u generisanju značajnih ušteda i povećanju energetske efikasnosti.