Posao

Željni ste izazova? Postanite član N:eo smart home tima!

 

    Uspešna i rastuća zajednica zadovoljnih poslovnih saradnika omogućuju nam neprestano širenje mreže i ponude kvalitetne usluge, kao i otvaranje novih radnih mesta.

    Ponosno najavljujemo kako će preduzeće N:eo smart home uskoro zaposliti više osoba. U potrazi smo za najboljim ljudima željnim novih izazova – električarima, inžinjerima, savetnicima za prodaju i rukovodećim kadrovima koji će doprineti daljem razvoju kompanije u regiji.

   NUDIMO:

  • Nova znanja.

  • Stimulativna zarada.

  • Rad u uspješnom kolektivu.

    U našem preduzeću cenimo znanje, ambicioznost, rad i sposobnost sarađivanja. Odličnim kadrovima nudimo njihov celokupni razvoj i karijeru u preduzeću.

    Zaposleni su naša konkurentna prednost i najveće bogatstvo. Zato razvoju kadrova, usavršavanju i radu s mladima poklanjamo puno pažnje. Svesni smo da nijedan program nije moguće izvesti bez dobro osposobljenih i odgovarajuće motivisanih saradnika, zato su zaposleni naša primarna vrednost.

  Preduzeće N:eo smart home je kao stabilan, razvojno usmeren međunarodni poslovni sistem organizacija, koja se neprestano razvija i uči.

  Ako se i vi poistovjećujete s našim principima pišite nam na našu e-mail adresu ( office@neosmarthome.me ), napišite nešto o sebi, svojim iskustvima i ambicijama. Mi ćemo vas uključiti u našu banku kadrova, u nadi da ćemo nekada zajedno ostvarivati ciljeve.