Usluge

home-automation.png

Automatizacija kuće vam omogućava pristup kontrolnim uređajima u vašem domu sa mobilnog  uređaja bilo gde u svetu. Termin se može koristiti za uređaje koji se mogu programirati,  kao što su termostati i sprinkler sistemi, ali kućna automatizacija preciznije opisuje kuće u kojima se gotovo sve - svetla, uređaji, električni izlazi, sistemi grejanja i hlađenja, roletne, zavese, prskalice u dvorištu - spajaju na mrežu koja se može kontrolisati na daljinu.

firewall.png

Osnova za izbor protivpozarnog sistema nekog objekta je veličina njegovog požarnog rizika. U ovom faktoru se nalaze sve komponente koje određuju mogućnost izbijanja požara, njegov razvoj i moguće štetne posledice. Stoga ovaj faktor, uz ostale koji određuju uslove gašenja, organizaciju varogasne službe i druge uslove, daje osnove za izbor efikasnog protivpožarnog sistema. Pod pojmom efikasnog protivpožarnog sistema podrazumevamo onaj sistem koji će ugasiti svaki požar, uz najmanju moguću štetu.

 

underfloor-heating.png
plug.png

Izvodjenje i održavanje elektroinstalacijskih sistema jake i slabe struje. N:eo smart home je jedna od retkih regionalnih firmi koja se radom, izgradjenim objektima i održavanjem objekata dokazala kao pouzdan partner u realizaciji projekta po principu “ključ u ruke” (radovi izvedeni od temelja do krova) i opremanju objekata vrhunskom opremom globalnih i regionalnih proizvodjača.

 

intercom.png

Klasične “špijunke” na vratima nisu više dovoljne. Zato ugradnjom interfonskog ili videointerfonskog sistema povezanog s elektroprihvatnikom na ulazu, nakon što odlučite nekog pustiti u svoj dom ili kancelariju, ulazak se omogućava pritiskom tastera. Videointerfonski sistem uz govornu komunikaciju nudi i sliku posetioca, te ujedno snima slike osoba koje su zvonile na ulaznim vratima.

music-system.png
alarm-system.png

Protivprovalni sistemii postali su deo obvezne opreme objekata svih namena. Njihova je funkcija preventivna i aktivna zaštita osoba i imovine s naglaskom na osporavanje i onemogućavanje neovlašćenog ulaska u štićeni prostor.

cctv.png

Sistemi video nadzora koriste se za nadziranje unutrašnjih i vanjskih prostora kao samostalni sistemi ili kao deo sigurnosnog sistema. Osnovne komponente sistema čine jedna ili više kamera za snimanje i nadzor vanjskog i unutrašnjeg  prostora, mogu biti fiksno podešene ili pokretne.

 

turntiles.png

Električni sistemi za podno grejanje obezbeđuju ugodnu sobnu temperaturu u vašem stanu, kupatilu ili dnevnoj sobi, kancelariji, radnji, sportskoj hali - svuda gde je potrebna ugodna toplota. Električno podno grejanje se primenjuje pri građenju nove zgrade ili se može postaviti na stari već postojeći pod.

Električno podno grejanje se može instalirati na sve vrste podova bilo da je reč o novim betonskim podovima, renoviranim ili drvenim podovima. Sistem za električno podno grejanje čine grejni kablovi ili grejne mrežice kontrolisane elektronskim termostatom i instalacionim priborom. Električno podno grejanje se može koristiti kao jedini grejni izvor u prostoriji ili kao dopunsko grejanje, grejući samo pod.